Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bemesting op maat

 

Uw tuin die groeit en bloeit, hiervoor heeft uw tuin voeding nodig. Net als de mens dat nodig heeft om te kunnen functioneren. Door de juiste voeding aan uw tuin te geven op het juiste moment kunt u alleen maar meer genieten van uw tuin. De planten in de borders of het gazon worden door organische bemesting alleen maar sterker, en groeit en bloeit optimaler.

 

Om optimaal resultaat voor uw tuin te halen gebruiken wij een organische meststof die op een natuurlijke manier is ontstaan en geen schade zal toebrengen aan het milieu. Het zal alleen maar de groei en conditie van uw tuin stimuleren en bevorderen.

Wij maken bij Jeeninga Tuinen een groot onderscheid in het bemesten van borders en het bemesten van gazonnen. Zo hebben we voor elk onderdeel van uw tuin een geschikte organische meststof. 

Wij bieden u een algemeen mestadvies die voldoende voeding geeft om te optimaliseren. Dit is een advies dat wij vrijblijvend aan u geven.

Naast algemeen advies kunt u er ook voor kiezen om een bodemanalyse te laten maken van uw tuin. Op deze manier krijgt u een nog specifieker bemestingsadvies. Aan dit advies zitten analysekosten verbonden.

De meststoffen kunt bij ons verkrijgen maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen de gehele bemesting door ons te laten uitvoeren.

Info Jeeninga Tuinen

Trijegea 67

8517JA, Scharsterbrug

(06) 38 90 00 01

info@jeeningatuinen.nl

kvk 01117243

BTWnummer: NL001435542B13

Laatste nieuws

© 2017 Jeeninga Tuinen