Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

3D-Tuinontwerp door ervaren hoveniers

Wilt u uw tuin onder handen laten nemen? Omdat uw tuin verouderd is en u de uitstraling van de tuin wilt moderniseren? Of bent u in een nieuwe woning getrokken en wilt u de tuin naar uw smaak maken? Kies in deze gevallen voor tuinontwerp van Jeeninga Tuinen. 

3D-Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud

Jeeninga Tuinen is een tuinbedrijf uit Scharsterbrug. Met ruime ervaring in het hoveniersvak bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij ontwerpen prachtige tuinen die het hele jaar door mooi blijven. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven in de wijde omgeving rond Heerenveen, Joure en Sneek.

Werkwijze van Jeeninga Tuinen

Of u nu een moderne tuin, welnesstuin, romantische tuin, stadstuin, daktuin of dakterras wilt: Jeeninga Tuinen realiseert het voor u! Wij werken hierbij veelal op dezelfde manier. Allereerst inventariseren wij uw wensen en bekijken de mogelijkheden én de omvang van uw tuin. Aan de hand hiervan maken wij een gedetailleerd 3D-ontwerp.  Gaat u akkoord met het voorgestelde ontwerp, dan wordt hiervan een kostenraming gemaakt. Indien u hiermee akkoord gaat gaan onze hoveniers aan de slag met de aanleg van de tuin. U zult versteld staan van het resultaat!

Info Jeeninga Tuinen

Trijegea 67

8517JA, Scharsterbrug

(06) 38 90 00 01

info@jeeningatuinen.nl

kvk 01117243

BTWnummer: NL001435542B13

Laatste nieuws

© 2017 Jeeninga Tuinen